Cities: Skylines II - expansion pass

Cities: Skylines II utsetter alt av ekstrainnhold til neste år

Innhold fra spillets sesongpass må vente.

Paradox Interactive

Ekstrainnhold planlagt som del av sesongpasset til Cities: Skylines II må vente. Utvikler Colossal Order har satt lanseringene på vent, mens teamet jobber med å fikse spillets ytelse.

Beslutningen kommer to uker etter at Colossal Order-sjef Mariina Hallikainen fortalte at innhold som koster penger må vente til spillets ytelse er fikset. Den planen er altså enda ikke kommet i mål, så mens utvikleren jobber videre må tilleggsinnholdet vente.

Hallikainen forklarer nå – på utviklerens nettsider – at teamet prioriterer ytelse, fiksing av feil og implementering av modifikasjonsverktøy.

– Jeg beklager forsinkelsen, men vi kan ikke haste med lanseringen av nytt innhold før fundamentet er klart for det, melder studiosjefen.

Her er den nye planen for lansering av ekstrainnhold for Cities: Skylines II.
Paradox Interactive

Via Steam forteller teamet at den første pakken, kalt Beach Properties, er flyttet fra slutten av 2023 til første kvartal neste år. Modern Architecture og Urban Promenades flytter fra første til andre kvartal neste år, sammen med den større utvidelsen Bridges & Ports.

Alle de nevnte pakkene er inkludert i sesongpasset, kalt Expansion Pass. Passet er inkludert i spillets Ultimate Edition, og vil ikke kunne kjøpes separat før den første pakken med innhold er lansert.

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3 kommer fortsatt til Xbox i år »

Siste fra forsiden