Counter-Strike 2

– Counter-Strike 2 er ekte og rett rundt hjørnet

I følge den kjente e-sport-journalisten Richard Lewis, skal det straks være klart for betatestingen av Counter-Strike 2.

Valve

Richard Lewis har i en nyhet på sin egen hjemmeside gravd litt i all informasjonen og ryktene som har versert rundt Counter-Strike 2.

Allerede første mars kom de første hintene om at en mulig nyversjon av Counter-Strike er rett rundt hjørnet da NVIDIA i en oppdatering la inn støtte for en ukjent programvare ved navn "Counter-Strike 2".

Beta forventes i mars

Richard Lewis hevder i sin nyhet å ha kilder som bekrefter at Valve, utvikleren av Counter-Strike-serien, faktisk jobber med en etterfølger til det populære skytespillet. Spillet skal ha vært under utvikling i over to år, og har vært under stort hemmelighold.

Les også: Wizard overberviser med seier i Bergen Games

Lewis forteller videre at det er snakk om et helt nytt spill som blir bygget opp på den etterlengtede Source-2-maskinvaren, og at det dermed ikke er en oppgradering til CS:GO, noe som kan forklare manglende vedlikehold og oppdateringer til det populære skytespillet.

Valve har enda ikke bekreftet at det kommer noen oppfølger til CS:GO, men i følge kilder skal det være klart for Beta-testing av Counter-Strike 2 allerede denne måneden.

Usikkerhet rundt skins

Hva som skjer med spilleres såkalte skins ved et eventuelt nytt spill er fortsatt usikkerhet. Det er vel likevel ingen tvil om at det vil bli bråk blant spillerbasen dersom det ikke bli mulighet til å føre disse over til et potensielt nytt spill.

Gamer.no holder dere oppdatert på den videre utviklingen rundt Counter-Strike 2.

Siste fra forsiden