Bergen Games

Wizard overbeviser med seier i Bergen Games

Stikker av med førstepremien på 50 000 kroner.

Wizard fikk revansje for det sure finaletapet under forrige Telialiga-sluttspill.
Rainer Kleive

Wizard er vinnere av Bergen Games etter en spennende finale mot Apeks Rebels. Laget fikk dermed revansje etter finaletapet under Telialiga-finalen i november.

Fra høyre, Fredrik «Vanfredrik» Øvrelid, Manager for esports, Simen «Youngsvik» Kongsvik, CEO og Torstein Brendemo, CFO.
Privat

Les også: Valve la felle for Dota 2-juksemakere – 40 000 spillere utestengt.

Det var et heltent Wizard-lag som gikk ut av startblokkene under finalens første kart. På deres eget kartvalg, Mirage, var Ole «Marcelious» Langan og Daniel «Zykes» Jensen nærmest uslåelige og ga Apeks Rebels kun tre runder før kartet var overstått.

Apeks Rebels med ryggen mot veggen

Kampen gikk videre til Inferno, der Apeks Rebels var avhengig av å vinne kartet for å unngå tap. Det unge talent-laget tok kjapt føringen, men måtte se Wizard slå rett tilbake, og ved sidebytte så var det kun en runde som skilte lagene.

Ole «Marcelious» Langan var ustoppelig på Mirage, og avsluttet kartet med 27 frags.
Rainer Kleive

Over på terrorist-siden tok Wizard kontrollen, og det skulle gå seks strake runder før Apeks klarte å vinne sin første runde. Med ryggen mot veggen prøvde rebellene å kjempe seg inn i kampen igjen.

En utrolig runde fra Viktor «vHw» Wadman sørget for at håpet levde videre for Apeks Rebels, og ga de momentum nok til å sikre overtidsrunder.

Wizard ville mest

Etter å ha sluppet Apeks Rebels inn i kampen igjen viste Wizard ingen nåde inn i overtidsrundene. Trollmennene kunne på stillingen 19-17 omsider juble for en knallsterk førsteplass under Bergen Games.

Dette betyr at premiefordelingen fra Bergen Games ser sånn ut:

  1. Wizard - 50 000 kroner
  2. Apeks Rebels - 25 000 kroner
  3. 777 - 12 500 kroner
  4. Infurity - 12 500 kroner

Siste fra forsiden