The Sims 4 får en ny utvidelse kalt Kjendisfaktor

Slippes neste måned.

Se traileren til utvidelsen over.

I den nye utvidelsen til The Sims 4, Kjendisfaktor, har utviklerne valgt å legge til en skuespiller-karriere, hvor simmene kan prøve seg i auditions og få muligheten til å bli med i en reklamefilm eller dramaserie på TV. Simmene kan også bli med i spillefilmer. Det er fortsatt usikkert om dette vil bli en spillbar karriere som i Get to Work eller en variant slik man er vant til fra grunnspillet.

Nytt er også muligheten til å bli en såkalt influencer og at simmene kan bli verdensberømte i sine eksisterende karrierer.

Kjendisfaktor introduserer Del Sol-dalen, en slags parodi på Hollywood. Her kan simmene flytte inn i et hjem i nabolaget Mirage Park og etterhvert tjene nok penger til å kjøpe seg en villa i nabolaget The Pinnacles. I Del Sol-dalen vil simmene kunne dekorere hjemmene sine med gullbelagt interiør og sprade rundt i designerklær.

Det finnes foreløpig en begrenset mengde med informasjon rundt hva slags spillmekanikker som vil være tilgjengelig i spillet, men det hintes om at man må jobbe hardt. I Kjendisfaktor vil bare de mest prestisjefylte simmene klare å forvandle sine femten minutter med berømmelse til en livstid med berømmelse, ifølge Businesswire.com. Ut fra traileren som er sluppet kan det virke som om man kan få prøve seg som musiker, skuespiller og paparazzi-fotograf.

The Sims 4: Kjendisfaktor slippes til Windows og Mac 16. november.

Ikke en ideell oppfølger

Da The Sims 4 kom ut i 2014 fikk det litt hard medfart av vår anmelder Joachim Froholt, som konkluderte slik:

- Jeg har hatt det moro med The Sims 4, men nå som jeg er ferdig med anmeldelsen har jeg ikke særlig lyst til å spille det mer. Tidligere spill i serien har hektet meg i uker og måneder, men slik er det ikke denne gangen. Spillet er absolutt vanedannende, men grunnen til at det er vanedannende er at det har det samme solide fundamentet som forgjengerne. Det er i praksis samme spill som tidligere, med noen forbedringer her og noen reduksjoner der. På enkelte områder er det helt klart det aller beste spillet i serien så langt, på andre er det svakere enn originalen fra år 2000.

LES TILBAKEBLIKK: Da The Sims kom ut i 2000 var det noe helt unikt »

Siste fra forsiden