Keepsake

Lighthouse Interactive har nå gitt ut en demo av eventyrspillet Keepsake, som har hentet inspirasjon fra den klassiske Kyrandia-serien.

Keepsake er et nytt eventyrspill hvor handlingen foregår på et universitet for magi. Du spiller den unge studenten Lydia, som ankommer universitetet for sin første skoledag, men som finner ut at studentene og lærerne er sporløst forsvunnet. Nå må hun prøve å finne ut hva det er som har skjedd, og dette involverer selvsagt massevis av god, gammeldags hjernetrim.

Den nylanserte, engelskspråklige demoen av spillet inneholder en liten introduksjonsfilm, en øvingsdel hvor du får en innføring i det enkle brukergrensesnittet og en porsjon av den tidlige delen av spillet. Demoen er på 222 MB, og du kan laste den ned herfra:

Tilhengere av eventyrspill kan forøvrig også kose seg med en franskspråklig trailer fra Benoit Sokals kommende epos, Paradise. Denne er på 18 MB, og inneholder stort sett bare filmsekvenser, men vi får også et ørlite glimt av selve gameplayet. Du finner traileren her:

Til sist har vi en liten godbit for tilhengere av Broken Sword-serien; Broken Sword 4 blir et pek-og-klikk-spill, akkurat som de to første, og i motsetning til det tredje spillet (som benyttet seg av et konsollifisert, direkte kontrollsystem).

Siste fra forsiden