Keepsake

Her er en ny demo av eventyrspillet Keepsake. Denne har flere nye funksjoner i forhold til den forrige demoen.

Keepsake er et sjarmerende eventyrspill hvor du spiller Lydia, som i årevis har gledet seg til å studere på et universitet for magikere. Når hun kommer til universitetet finner hun imidlertid ut at stedet er fullstendig forlatt, og i løpet av spillets gang må hun prøve å finne ut hvor de har tatt veien, og hva hun kan gjøre for å få dem tilbake.

Den originale utgaven av spillet hadde noen problemer som nå har blitt rettet opp i forbindelse med den amerikanske utgivelsen. De gode nyhetene for oss europeere er at det er mulig å laste ned de gameplaymessige forbedringene i en oppdatering. De dårlige nyhetene er at vi fortsatt må slite med de originale stemmeskuespillerne (og hvis du har hørt Mustavio snakke i originalspillet, vet du hvor smertefullt det er).

De gameplaymessige nyhetene er et kart, fininnstilte dialoger, større "hotspots" (noe som gjør det lettere å finne interaktive ting i universitetets mange rom og korridorer) samt forbedret stifinning. Demoen lar deg teste en liten del av fullversjonen, med noen logiske nøtter og pene omgivelser. Installasjonsfilen er på 210 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden