Kenta Cho lanserer Titanion

Den japanske hobbyutvikleren Kenta Cho har gitt ut et nytt skytespill fullspekket med action.

Kenta Cho er en profilert hobbyutvikler fra Japan, som har laget en rekke gratis actionspill. Disse har blitt svært populære på nettet, takket være svært velbalansert og vanedannende gameplay. Høydepunktene inkluderer Mu-cade, Torus Trooper og Gunroar, og nå har den kreative spillutvikleren lansert et nytt spill.

Spillet heter Titanion, og minner om klassiske Galaga, og ser i tillegg ut til å ha hentet inspirasjon fra Gaplus (eller Galaga 3). Kort fortalt, styrer du et lite romskip i den nederste delen av spillområdet, og må skyte bort fiendens romskip samtidig som du unngår å bli skutt i fillebiter.

For å gjøre situasjonen litt mer overkommelig, kan du bruke en stråle til å hente ned fientlige romskip, slik at de plasseres ved siden av ditt skip, og gir deg økt slagkraft. Som vanlig med Kenta Chos spill, får vi en ren og stilfull presentasjon og enkel vektorgrafikk.

Titanion er, som Chos andre titler (og et vell av andre spill fra den japanske hobbyutviklerscenen), gratis å laste ned. Om du har lyst til å prøve deg på et vanedannende spill som tester refleksene og egenskapene dine til det ytterste, er det med andre ord bare å stikke innom Kenta Chos nettsted.

Siste fra forsiden