Khan the Absolute Power til Europa

Dette spillet er fryktelig populært i Korea, og nå får snart vi europeere muligheten til å finne ut hvorfor spillet har over 300000 abonnenter.

For de aller fleste europeere er nok Khan the Absolute Power et fullstendig ukjent (og litt morsomt) navn, men i Korea er det et av de største MMORPG-spillene på markedet. Spillet har fått over 380000 abonnenter siden det ble lansert i november i fjor, og nå håper utgiverne i Mirinae Entertainment å gjenta denne suksessen i Europa.

Spillet foregår på 1200-tallet, hvor de mongolske hordene med Genghis Khan i spissen terroriserte de stakkars europeiske forfedrene våre. Spillet foregår i et lite land som kalles Eurasia, som fremdeles er uavhengig, og spillerne får dermed sjansen til å kjempe for eller mot en av historiens største erobrere. Utviklerne lover massive slag, og er akkurat nå i ferd med å organisere et enormt slag hvor over 2000 mennesker vil delta samtidig.

Den engelskspråklige versjonen av spillet vil bli demonstrert for første gang på årets ECTS-messe, og Mirinae Entertainment forteller at det ikke er lenge til europeiske spillere får sjansen til å teste dette populære MMORPG-spillet.

Siste fra forsiden