Killer 7

Capcom har akkurat gitt ut en tre minutter lang trailer fra det innovative actionspillet Killer 7.

Killer 7 foregår i en fremtid vi helst ikke vil oppleve. Vold og ustabilitet har plaget verdens nasjoner i årtier, og det begynner å bli for mye for folk. I tillegg dukker det opp stadig flere mennesker med leppene formet i sinnssyke smil og en ukontrollerbar trang til å utøve vold. Disse galningene har til og med begynt å ta makten i enkelte land, og som om ikke det var nok har de drept den elskede kvinnen til spillets hovedperson, Harman Smith.

Harman Smith er en snikmorder med syv svært ulike personligheter. De ulike personlighetene gir Harman et vidt spekter ulike evner som han kan spille på i sin kamp mot de smilende galningene og folkene som står bak dem. Enkelte av Harman sine personligheter har overnaturlige evner. Coyote Smith kan, for eksempel, bevege seg gjennom solide objekter, mens Kevin Smith har superhørsel.

Gameplayet høres spennende ut i seg selv, men det som virkelig gjør at spillet vekker oppsikt er den uvanlige og svært imponerende grafikkstilen. Spillet ser ut som en kunstnerisk tegneserie, og ser ut til å ville slå knockout på alle spill som har prøvd på liknende ting (f.eks. XIII og Drake of the 99 Dragons). Hvis du har lyst til å se hvordan spillet vil se ut kan du laste ned den nye traileren, som er på 25 MB.

Killer 7 skulle etter planen kun komme ut til GameCube, men for litt siden ble det klart at Capcom også jobbet med en PS2-versjon av spillet. For mer informasjon om Killer 7 kan du besøke den offisielle hjemmesiden. Traileren finner du her:

Siste fra forsiden