Killzone

Killzone kan vise seg å bli PlayStation 2 sitt svar på Halo. Her er en film fra dette PS2-eksklusive spillet.

Killzone er under utvikling hos Guerilla Games, og vil bli lansert eksklusivt for PS2 i september. Spillet foregår en gang i den ikke alt for fjerne fremtiden. Mens menneskeheten er i ferd med å kolonisere galaksen bryter det ut en krig mellom ISA, som er lojale mot jorden, og en militaristisk fraksjon som kaller seg Helghast.

Enspillerkampanjen forteller historien om fire ISA-soldater. Etter et ødeleggende angrep på kolonien de var stasjonert på befinner de seg nå dypt inne bak fiendens linjer, og fanget i det som ser ut som en håpløs kamp for å overleve. De fire soldatene har ulike egenskaper, og i starten av spillet må du velge hvilken du vil kontrollere. I og med at spillet fokuserer på å fortelle en historie vil ikke de andre soldatene kunne dø, men vil trekke seg tilbake til sikkerhet når de blir hardt såret.

På tross av at spillet foregår i fremtiden er gameplayet basert på den typen krigføring vi kjenner fra vår egen tid. Spillet inneholder 21 våpen, og alle disse er baserte på moderne, eksisterende våpen, og du vil ikke finne laserpistoler eller plasmarifler i dette spillet. Alle spillets våpen kommer med to ulike avfyringsmåter.

Den nye filmen er på nær 30 MB, og du kan laste den ned fra nettstedene under. På den måten kan du gjøre deg opp din egen mening om dette spillet kommer til å banke Halo ned i støvleskaftene, slik mange ser ut til å mene.

Siste fra forsiden