Kingpins ned til tre spillere

Kingpins mister «Marcelious» og «nafu»

Må ut på overgangsmarkedet tett på seriestart.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR KINGPINS:

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Haris «H4RR3» Hadzic
Mikal «enix» Øiestad

Kort tid etter at lagkaptein Anders «aNdz» Kjær og Kingpins representerte Norge i King of Nordic med det som tilsynelatende ville være den offisielle lagoppstillingen, må laget nok en gang ut på spillermarkedet.

Ole «Marcelious» Langan er ikke en del av Kingpins lengre.
Photographer: Fabian Fjeldvik

Det ble kjent etter at lagkapteinen selv gikk ut på sosiale medier og bekreftet spillerbyttet. Kjær ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

Daglig leder i Kingpins Kenneth Gaupseth Johansen kan imidlertid bekrefte at Ole «Marcelious» Langan og Even «nafu» Leirvik forsvinner ut av startoppstillingen. Hvor de to talentene forsvinner gjøres ikke kjent, men etter alle solemerker ser de ut til å havne i en satsning med tidligere Norse-spiller og Dignitas-trener Morten «zEVES» Vollan.

– Var planlagt signering

Kenneth Gaupseth Johansen er daglig leder i Kingpins.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

I en kommentar til Gamer.no forklarer Johansen saken følgende:

– Vi har ikke signert noen spillere for 2018 enda, men to av de som var planlagt signering har valgt å spille med et annet prosjekt i stedet for vårt. Det gjelder «nafu» og «Marcelious». Dette er nokså ferskt, så personlig er jeg ikke veldig oppdatert. Jeg tenker å snakke med de to det gjelder for å høre mer, men regner med at de har fått er godt tilbud ettersom de forlater et lag som sportslig sett ser veldig bra ut. Dette er som sagt helt ferskt, så hvilke spillere vi tar inn har vi ikke tenkt på enda. Uansett er det en uheldig timing, men sånn vil det alltid være.

Morten «zEVES» Vollan ønsket ikke å kommentere saken.

Siste fra forsiden