Sluttspillet i Telenorligaen - Counter-Strike: GO

Kingpins vant Telenorligaen etter nervepirrende finale

Slo Nordavind etter en jevnspilt finale over tre kart.

DSC05532
Eivind von Døhlen/Gamer.no

LILLEHAMMER/OSLO (Gamer.no): Kingpins er vinnere av Telenorligaen høsten 2018.

Det ble klart etter en nervepirrende finale mot Nordavind. Kingpins skaffet seg et forsprang på første kart, og klarte med nød og neppe å holde Nordavind unna, og vant til slutt 16-14.

DISSE SPILTE FOR KINGPINS

Vis mer

Anders «aNdz» Kjær
Ole «Marcelious» Langan
Erik Hansen «truth» Dyrnes
Sander «Grusarn» Nordeide Iversen
Raymond «RashiiiE» Nilsen (prøvespill)

På det andre kartet var tonen en helt annen. Lagene fulgte hverandre en stund, før Nordavind satte full gass og aldri så seg tilbake. Komfortabelt tok de kartet, 16-9, og kampen måtte ut i tredje runde for å finne en vinner.

Tredje kartet ble langt jevnere, og ved sidebytte var det kun ett poeng som skilte lagene i Kingpins' favør. Derfra takket Kingpins for følget, og vant til slutt 16-10.

– Helt sykt!

– Det var helt helt helt sykt, utrolig, de siste ti rundene var helt helt helt vilt, jeg har ikke ord. Dette betyr enormt mye, sier Anders «aNdz» Kjaer, i et intervju sendt på VGTV, etter at NM-tittelen er i boks.

Kingpins med beviset på at de er Norges beste CS:GO-lag.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Til Gamer.no utdyper han videre om følelsene etter kampen.

– Det var en helt syk, syk kamp. Det der fortjente seerne!

Kingpins gjorde det sterkt i sine «eco-runder», noe «aNdz» er imponert over selv.

– Vi har hatt en tendens til å tulle litt i «buy-runder», men i «eco-runder» er vi helt, helt ville på å få med oss to-tre stykker hele gjengen. Vi går nesten inn i de rundene med mer selvtillit enn i vanlige «buy-runder». Vi har gjort det på trening, vi har gjort det i Telenorligaen, og vi snur kamper på den måten.

– Jeg tror ikke det var ett sekund i løpet av hele matchen hele laget ikke hadde trua på å vinne.

Fikk kartene de ville

Les også
– Det var en dårlig skjult hemmelighet at vi manglet en taktisk leder

– Vi visste akkurat hvilke kart de kom til å velge, og fikk det akkurat som vi ville. Vi visste vi måtte slippe gjennom Overpass, men planen var hele tiden å slå dem på Mirage, og siste kart ville bli enten Train eller Inferno. Det passet oss helt perfekt, sier «aNdz».

Train er et kart han og lagene hans alltid har likt å spille på. Før kampen var «aNdz» klar på at om de fikk et par runder på det kartet, ville seieren bli deres.

– Train er et kart hvor det er veldig vanskelig for terroristene å skape noe på egenhånd. De må ut og eksponere seg veldig mye. Så når det er mye som skjer, og mye stress, er det lett å senke skuldrene på Train, og holde en vinkel hvor man får mye fordeler.

– Det er kart det gjør seg å være god på på LAN, oppsummerer han.

Siste fra forsiden