King's Bounty: The Legend

Klassiker vender tilbake

Originale King's Bounty regnes som faren til Heroes of Might & Magic. Nå får spillet en etterfølger.

King's Bounty kom ut i 1990, og var et turbasert strategispill der du måtte bygge opp ditt eget kongerike i en fantasyverden. Spillet hadde mange likhetstrekk med Heroes of Might & Magic, som kom ut fem år senere fra de samme utviklerne.

Den første som påpeker at det ser ut som Heroes of Might & Magic blir skutt.

Nå er King's Bounty tilbake, og den første offisielle etterfølgeren på snart 20 år kommer fra russiske Katauri Interactive, som består av veteraner fra Space Rangers-utvikler Elemental Games.

King's Bounty: The Legend er et rollespilleventyr med taktisk, turbasert kamp. Spilleren får kontroll over en mektig helt og kompanjongene hans, og reise gjennom et gigantisk kontinent i sanntid.

Den nylanserte demoen inneholder spillets første by, og lar deg teste alle de tre figurtypene, en rekke oppdrag og dusinvis av magiske formularer.

Oppdatering 30. september: 1C Company har akkurat sluppet en forbedret versjon av demoen, med tre nye klasser, bedre støtte for skjermkort utenfor det anbefalte minstekravet, og forbedret teksting og oversetting. Den nye demoen er 651 MB stor, og erstatter den forrige.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om King's Bounty: The Legend finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden