Kjemp mot nazismen i Das Reich 2005

Tyske Joylabs har akkurat gitt ut de første detaljene om Das Reich 2005, et spill som foregår i en verden der nazistene ikke ble knust under andre verdenskrig.

Året er 2005, og ting er absolutt ikke som de burde være i Europa. Etterfølgerne til de tyske nazistene hersker enda over "Germania", og har bygd opp et totalitært samfunn som strekker seg over nesten hele Europa. Du må støtte ulike fraksjoner som alle har et mål for øyet: Å bli kvitt det sittende regimet, og å kjempe for en fri verden uten totalitarisme.

De tyske utviklerne i Joylabs er svært sparsommelige med informasjon om spillet. Det eneste vi vet om selve gameplayet er at spillet blir et førstepersons skytespill. Joylabs vil imidlertid gi ut mer informasjon om spillet i løpet av året.

Joylabs har jobbet med spillet siden 2002, og leter nå etter en utgiver. Das Reich 2005 skal passende nok komme ut i løpet av 2005. Størsteparten av de som jobber med spillet var tidligere med på utviklingen av "The Y-Project", et lovende førstepersons skytespill som dessverre ble kansellert på grunn av pengemangel. Her er det aller første skjermbildet:

Siste fra forsiden