Kjempesuksess for videotjeneste

Siden lansering av videotjenesten har Gamer.no lagt ut over 400 spillvideoer, som har blitt vist en halv million ganger.

Det var med en viss ydmykhet at vi lanserte vårt videosystem 30. mars i år. Vi var sent ute, rett og slett, og akkurat det var vi ikke redd for å innrømme. Men fra en forsiktig start, tok det ikke lang tid før vi så at behovet så til de grader var tilstede.

Skjermbilde fra videosystemet.

På de tre kalendermånedene som har gått er det lastet opp over 400 videosnutter. Det betyr over 6 filmer i snitt hver eneste arbeidsdag. Disse filmene har blitt vist over 500 000 ganger, som betyr et snitt på 1250 visninger av hver film. Totalt har det kommet inn over 1500 leserkommentarer på disse videoene.

De ti mest populære videoene siden starten:

Siste ti filmer:

Dessverre har ikke tiden jobbet med oss i arbeidet med å videreutvikle tjenesten så raskt som vi planla. Vi jobber fremdeles med en egen oversiktelig videoforside, og det skal også være mulig å søke blant videoer etterhvert. Mange lesere savner også muligheten for å laste ned originalversjonen, og det ser vi frem til å kunne tilby med tid og stunder.

Vi har mange tanker om hvordan videosystemet bør fungere i fremtiden, og gleder oss til å få alt på plass. Men det er minst like viktig for oss å få tilbakemelding fra leserne på ting som burde vært gjort annerledes eller bedre, eller filmer som savnes. Gi oss derfor gjerne innspill i forumet!

Siste fra forsiden