Kjente skuespillere i Scarface

Vivendi har akkurat kunngjort hvilke skuespillere som får i oppgave å bringe gjengen fra gangsterfilmen Scarface til live i det kommende spillet deres.

I klassikeren Scarface spilte Al Pacino en brutal og hensynsløs immigrant fra Cuba, som gradvis jobbet seg oppover i gangstermiljøet i Miami, før han til slutt ble et offer for sin egen grådighet. Spillversjonen av Tony Montana (Pacinos rolle i filmen) vil se ut som Al Pacino, men den profilerte skuespilleren har ikke ønsket å ta seg av stemmeskuespillet i spillet.

Flere andre skuespillere fra filmen har imidlertid sagt ja til å delta i spillet, og disse inkluderer Steven Bauer (Manny Ray) og Robert Loggia (Frank Lopez). I tillegg vil James Woods, Miguel Sandoval, Robert Davi, Michael Rappaport, Michael York, Jay Mohr og Cheech Marin spille viktige roller i spillet.

I spillversjonen av Scarface har utviklerne valgt å ikke følge historien til filmen, og i stedet laget en historie basert på ideen om at Tony Montana overlevde filmens eksplosive finale. Han har tydeligvis ikke lært noen ting av det som skjedde i filmen, og ønsker nå å gjenoppbygge forbryterimperiet sitt.

Som Tony Montana får du blant annet oppleve åttitallets Miami, øygruppen Florida Keys og Bahamas mens du driver med smugling, ordner lugubre forretningsavtaler og kjemper mot politi og rivaliserende gangstere. Spillets historie vil være skrevet av David McKenna (som har jobbet som skribent på filmer som American History X, S.W.A.T.), og er under utvikling hos Radical Games.

Siste fra forsiden