Kjør trailer i 18 Wheels of Steel: Haulin'

I 18 Wheels of Steel: Haulin' får du sette deg bak rattet på en erkeamerikansk trailer, og her er en prøveversjon av spillet.

I bilspillet 18 Wheels of Steel: Haulin' får du rollen som trailersjåfør, og må frakte varer rundt om på det nordamerikanske kontinentet. Spillområdet inneholder over 40 byer i USA og Canada, og ved hjelp av spillets over 35 lastebiler må du frakte over 45 typer last (inkludert husdyr, biler, tømmer, miljøavfall, melk, konstruksjonsutstyr, bensin, stål og mer) mellom byene.

Underveis må du sørge for å få nok søvn og at kjøretøyet ditt holder seg i god form. Dessuten kan du oppgradere bilen ved hjelp av pengene du tjener på transportvirksomheten din. Du må også holde deg innenfor reglene, i alle fall så lenge du overvåkes av politi og fotobokser. Lastebilen oppfører seg dessuten ganske realistisk, og med flere tonns last bakpå kan det lønne seg å ta det litt med ro.

SCS Software har lansert en tidsbegrenset prøveversjon av 18 Wheels of Steel: Hauling, som du kan spille i en time før du må låse den opp ved hjelp av kredittkort. Spillet har blitt lansert i amerikanske butikker, men det er ikke spesielt sannsynlig at det blir lansert i butikkene her til lands. Prisen i USA er uansett ganske lav, så om du vil ha spillet i boks kan du alltids importere selv.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden