Klar til å rocke igjen?

RedOctane har kunngjort at knallsuksessen Guitar Hero får en etterfølger.

Guitar Hero II følger i fotsporene til originalen, og lar deg leke rockestjerne med den medfølgende gitarkontrolleren. Toeren kommer med over 55 låter (som for øyeblikket holdes hemmelige), og disse består av en blanding av klassisk rock, tungmetall, "hair" metal, moderne rock og mer alternative låter. I tillegg får vi nye steder å spille på, samt ekstra spillmoduser.

Den amerikanske lanseringen av Guitar Hero II vil finne sted til høsten. Det er ikke klart når vi får se spillet i vår del av verden, men i mellomtiden kan vi kose oss med originalspillet, som er i ferd med å bli lansert her til lands. RedOctane-sjefen Kelly Sumner forteller at selskapet ønsker å presse grenser med denne etterfølgeren, og at de jobber med å implementere en rekke spennende nye funksjoner.

Blant disse finner vi et kooperativt modus, hvor flere spillere kan samarbeide om å spille låtene. Her kan for eksempel en av spillerne prøve seg med bassgitaren, mens en annen sørger for at rytmen blir som den skal og den tredje leder an som hovedgitarist.

Kontrolleren fra det første spillet vil være kompatibel med Guitar Hero II, noe som forhåpentligvis betyr at RedOctane ikke vil slite like mye med å dekke etterspørselen som de har gjort med originalen (i og med at alle kopiene måtte selges med gitarkontroller). Spillet kommer kun til PS2.

Siste fra forsiden