Telialigaen - League of Legends

Klarer de å rydde opp i KAOSet?

Laget som skulle ha kjempet i toppen av tabellen ligger nå på bunnen av tabellen, men kan de snu trenden mot Rich Gang?

«KOOLBERG» forsikrer tvilende tilhengere om at lagets nivå har økt.
Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES SYVENDE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

TORSDAG 11. MARS
18:00 - FloWenZ - Nordavind
18:00 - HyFerion5 - Domino
20:00 - Rich Gang - KAOS

SØNDAG 14. MARS
17:00 - Wizard - Riddle

TIRSDAG 16. MARS
19:00 - Bifrost - Vanir

Se resten av kampene i terminlisten »

Etter seks spilte runder av Telialigaen ligger KAOS på bunnen av tabellen med kun tre poeng. Det er riktignok en kort vei opp til fjerdeplassen, som foreløpig deles av Vanir og Domino med seks poeng.

Overraskende er det likevel, at en av forhåndsfavorittene ikke har prestert mot antatt dårligere lag. Med en av de aller mest rutinerte spillerstallene i Telialigaen, burde KAOS inneha egenskapene for å snu trenden. Spørsmålet som gjenstår er hvorvidt de klarer de mot Rich Gang, i tide for å kjempe om sluttspillplass.

Kampen ser du torsdag 11. mars klokken 20:00 på Twitch »

FEATURE: Dette tror vi blir utfallet i vårens League of Legends-sesong

LES OGSÅ: Disse spillerne må du vurdere til Fantasy-laget ditt

Slik ser tabellen ut før sjuende runde.
Telialigaen

– Vi har definitivt økt nivået

DISSE SPILLER FOR KAOS

Vis mer

Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
Adrian «Dipzey» KJellesvik (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

KAOS' SISTE RESULTATER

🟡 🔴 🟡 🔴 🟡 🔴

Spillerstallen til KAOS består av noen av Norges mest rutinerte spillere. Dermed skulle en også kunne anta at de innehar erfaringen som behøves for å sikre full pott mot antatt dårligere lag og knive om poeng mot sterkere motstandere. Top Lane-spiller Håkon «KOOLBERG» Solberg forstår skuffelsen over resultatene de har levert så langt, men ser positivt på sesongavslutningen.

– Vi hadde naturligvis forventet å være i toppen, men på det punktet vi er nå har vi kun mistet to til fire poeng i forhold til budsjettet vårt. Vi forventer ni poeng på de siste tre kampene. Bifrost og Nordavind har vært på et eget nivå, naturligvis.

LES OGSÅ: TV 2 arrangerer norsk kvalifisering til Blast Nordic Masters

«Dipzey» mener at laget har ordnet opp i noe av kaoset.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Good Game

Jungle-spiller Adrian «Dipzey» Kjellesvik supplerer med innsikt i lagets prosesser etter tapene.

Les også
– Uheldig at vi ikke fikk spilt med laget vi hadde planlagt

– Vi har funnet ut hva vi har gjort feil fram til nå – valgt individuelle helter som ikke er synkronisert med hverandre. Etter at vi har funnet ut det har vi gått 9-0 på trening, sier han til Gamer.no.

Om KAOS skal klare å plukke ni poeng på de tre gjenværende kampene er det nødt til å starte med seier mot Rich Gang. Skal vi tro Solberg har laget klart å få orden på kaoset, og Top Lane-spilleren har festet blikket mot sluttspillet.

– Vi trener nå, så dette har vi. Vi har fortsatt mulighet til å nå sluttspillet, og det er det eneste vi fokuserer på nå. Mange av lagene som har slått oss i offisielle kamper taper nå til oss på trening, så vi har definitivt økt nivået.

LES OGSÅ: Apeks er favoritter før vårens PUBG-sesong i Telialigaen

Kjellesvik er mer opptatt av kampen mellom «Zhandia» og «Yupwulf» i Mid Lane, men deler selvsikkerheten til Solberg angående seier mot Rich Gang.

– Rich Gang har jo fattigmanns-versjonen av «Zhandia» i Mid Lane, så dette fikser vi.

– Det er ganske overraskende at KAOS ligger på sisteplass

DISSE SPILLER FOR RICH GANG

Vis mer

Jannik «Syrax» Born (Top)
Necati «Convik» Sarıgül (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Oddvar «Archilles» Jakobsen (Support)

RICH GANGS SISTE RESULTATER

🟢 🔴 🔴 🟡 🟡 🔴

«Yupwulf» er overrasket over nivået KAOS har vist så langt.
Good Game

To poeng foran KAOS på tabellen finner vi Rich Gang - laget som ble spådd til å være en potensiell utfordrer for topplagene. Resultatene har latt vente på seg, men lagets Mid Lane-spiller Andreas «Yupwulf» Brustad har ikke gitt opp håpet enda.

– Vi har selv vært ganske ustabile, og vi har tapt mange kamper vi kanskje burde ha vunnet. Håpet om sluttspill lever enda, og jeg tror vi skal kunne klare det så lenge vi spiller som vi burde gjøre.

Sesongen har vært uhyre jevn fram til nå - med unntak av de tre topplagene. Konsekvensen er at syv lag sitter med muligheten for både sluttspill og nedrykk, avhengig av hvordan de tre gjenværende rundene utspiller seg.

– Det er ganske overraskende at KAOS ligger på sisteplass med tanke på spillerne de har i stallen. Ganske sykt at ligaen er så jevn i år også. Jeg tror aldri det har vært en så jevn liga før, om du ser bort ifra topp tre.

LES OGSÅ: Nordavind signerer Fortnite-verdensmester «Nyhrox»

Rich Gang har oppdatert stallen for resten av sesongen, i form av ADC-spiller Noman «Nomi» Ahmad og Support-spiller Oddvar «Archilles» Jakobsen. Begge spillerne er kjente fjes på den norske scenen, selv om det er en stund siden Jakobsen har vist seg på Summoner's Rift.

– Jeg forventer at det blir en veldig interessant kamp mot KAOS. Mye slåssing! Etter den ene treningen vi har hatt virker det som om «Nomi» og «Archilles» passer godt inn i laget, og stemningen er god, sier Brustad til Gamer.no.

Siste fra forsiden