Podkast

DoubleJump, episode 47

Klarer Inside å toppe Limbo? Hør hva vår anmelder mener

DoubleJump snakker også om Uncharted 4, Steam Summer Sale, Stellaris og selvfølgelig Overwatch.

Gøran har spilt Inside, det nye spillet fra skaperne av Limbo, og han er mildt sagt imponert. Håvard har endelig fått begynt på Uncharted 4, og begge disse spillene seiler opp som kandidater til en av årets beste spill.

Marius har handlet Fate of the World på sommersalget til Steam, og gir sin dom over spillet. Gjengen digger fortsatt Overwatch, der både Marius og Håvard hevder at de nå har god kontroll på de aller fleste heltene.

Vi beklager litt tekniske problemer denne uke, vi forsøkte med ny programvare som gjorde at lyden datt ut et par ganger.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden