Telenorligaen høsten 2018 - Rocket League

Klarer Team Bjønnsk å forbli ubeseiret i Telenorligaen?

I kveld skal GoToSleep forsøke å slå laget ned fra Rocket League-tronen.

Psyonix/Gamer.no/Privat

Det er torsdag, og dermed er det klart for nok en Rocket League-runde i Telenorligaen. Tre uker har gått, og det er enda lenge igjen til sesongslutt, men likevel har vi begynt å se noen trender på tabellen.

Helt i bunn sliter Starwish og Tøvpatruljen fortsatt med å ta sine første poeng, mens Nordavind og Team Bjønnsk ligger ubeseirede på topp. Runde fire byr på flere kamper som kan øke gapet mellom topp og bunn ytterligere, men vi får også et saftig toppoppgjør mellom nevnte Bjønnsk og tredjeplasslaget GoToSleep.

– Vi får sette dem litt på plass

Chris André «Chrizz» Holten er fornøyd med åpningen på sesongen.
Privat

For GoToSleep har det gått litt opp og ned denne sesongen. Laget slo Bitfix i åpningskampen, men gikk på en smell mot Riddle i runde to. Deretter fikk gutta tilsynelatende skuta på rett kjøl igjen med en knusende seier over Tøvpatruljen uken etter, og kaptein Chris André «Chrizz» Holten er fornøyd så langt.

– Alt i alt er jeg fornøyd med to av tre seire med tanke på at jeg fortsatt vurderer oss som en outsider til topp fire. Plasseringsmessig er det vanskelig å si noe så langt, da jeg tror at kampene mot Team Bjønnsk og Bamble DreamTeam kan bli avgjørende for vår del, forteller Holten til Gamer.no.

DISSE SPILLER FOR GOTOSLEEP

Vis mer

Chris André «Chrizz» Holten
Thomas «Unlikely» Hennø
Joachim «Lfc_» Handberg Dalsaune

Den første store testen kommer altså allerede i dag, mot et lag som få hadde ventet å se helt i toppen. «Chrizz» lot seg imponere over Bjønnsks seier over Riddle forrige uke, men tror motstanderens suksess hittil kommer av at laget ikke har fått testet seg skikkelig. Det skal GoToSleep endre på.

– At Bjønnsk foreløpig ser ut som en utfordrer kan jeg si meg enig i. De neste to til tre kampene vil vise om det fortsatt stemmer. Vi får sette dem litt på plass i dag, tror jeg. Få jekka dem ned litt, sier Holten lurt.

Veien til seier blir imidlertid ikke enkel, og «Chrizz» forventer å måtte slite med å holde «Waffle» i sjakk. Den danske Bjønnsk-stjerna har levert knallgode prestasjoner gjennom de tre første rundene, og får god støtte av sine medspillere.

– De er et godt sammenkjørt lag som har gode rotasjoner og godt samspill, og de er veldig flinke til å tilpasse seg motstanderen. For vår del er det lurt å spille vårt spill med høyt tempo, og så får vi håpe at erfaring spiller en liten rolle, avslutter Telenorliga-veteranen «Chrizz».

– Begynner å føle på presset

Jørgen «Inferno» Klaastad har begynt å føle på Telenorliga-presset.
Privat

Team Bjønnsk fortsatte sin pangåpning på sesongen med en solid seier over Riddle forrige uke. Oppgjøret fikk ikke den beste starten, men etter å ha gjort nødvendige endringer fikk Jørgen «Inferno» Klaastad og kompani dratt det i land til slutt.

Les også
Anmeldelse: Rocket League

– Vi hadde vel ikke forventet å vinne mot Riddle. Det gikk ganske dårlig de to første kampene, men vi fant fort ut at vi måtte endre spillestilen vår de siste fire kampene, noe som funket veldig bra, forklarer Klaastad.

DISSE SPILLER FOR TEAM BJØNNSK

Vis mer

Jørgen «Inferno» Klaastad
Håkon «Hopmark97» Hopmark
Oliver «Waffle» Winther

Telenorliga-debutanten rasker med seg ny lærdom fra hver runde, og han tror kampene mot Riddle har hjulpet Bjønnsk med å takle ulike spillestiler hos motstandere, så vel som presset knyttet til det å ligge på topp i Telenorligaen.

– Det er jo utrolig gøy å være ubeseiret, men selvfølgelig begynner vi å føle litt på presset. Klarer vi å holde hodene kalde gjennom sesongen tror jeg riktignok at vi kan komme langt.

Veien videre går gjennom beinhard motstand, i form av lag som Nordavind og Razzle Dazzlers og selvfølgelig GoToSleep. «Inferno» innrømmer at han ikke har studert kveldens motstander så nøye, men tror poengene går til laget som klarer å holde fokus og spille godt sammen.

– Spiller vi bra og får til godt samspill tror jeg at vi kan ta dem, mener en optimistisk Klaastad.

Kampen kan du se på Twitch-kanalen til Bamble DreamTeam på torsdag kveld fra klokken 19:00.

Siste fra forsiden