Klart for Rock'n'Roll i september

Guitar Hero 5 tjuvstarter den tradisjonelle Halloween-slippen.

Om fingrene dine har kommet seg etter Guitar Hero: Metallica, får du snart en ny mulighet til å gjøre dem såre.

Hittil har samtlige Guitar Hero spill blitt lansert rundt Halloween, som er i slutten av oktober. Denne gangen er dog slippdatoen framskyndet til 1. september, altså drøye to måneder tidligere. Den framskutte datoen er trolig for å få et overtak på den konkurrerende serien Rock Band som slipper sin utgave, The Beatles, uken etterpå.

Guitar Hero 5 vil komme til både Xbox 360, Playstation 3, Wii og Playstation 2. Spillet vil komme med hele 85 nye sanger (ikke coverlåter), med blant annet godbiter som Rolling Stones "Sympath for the Devil", Bob Dylans "All Along the Watchtower" og Johnny Cashs "Ring of Fire", for å nevne noen.

Som i Guitar Hero: World Tour vil spillere også nå få muligheten til å spille med andre. Både gitarer, bass, trommer og mikrofoner kan brukes for å rocke stua. I tillegg fjernes også begrensingen for én spiller til ett instrument. Ergo kan man nå benytte hvilken som helst kombinasjon av instrumenter for samtlige av spillets sanger, eksempelvis to gitarer og to trommesett.

Sist, men ikke minst har utvikleren Activison også lovet at alt innehold som er nedlastet for World Tour-spillet vil fungere med Guitar Hero 5. I tillegg vil også samtlige nye funksjoner som kommer i Guitar Hero 5 bli lagt til tidligere spill via oppdateringer.

For å markere spillets fastsatte slippdato, har utviklerne startet en konkurranse hvor du kan delta og vinne billetter til diverse konserter. Besøk spillets hjemmeside for mer informasjon.

(Kilde: Gamespot.com)

Siste fra forsiden