Sluttspill i Good Game-ligaen

Klart for sluttspill i Good Game-ligaen – slik ser du kampene

Spilles på SpillExpo i Lillestrøm.

Apeks Rebels jubler under sluttspillet høsten 2022.
Sindre Stien, Good Game

Høstsesongen i Good Game-ligaen er på hell, og nå gjenstår kun de siste kampene i sluttspillet.

De spilles på hovedscenen under SpillExpo i Lillestrøm 17. til 19. november, men kan også sees direkte på Gamer.nos Twitch-kanal.

Først ute er Rocket League

Fredag klokken 15:30 starter innspurten for de beste lagene i Rocket League. Først blir det semifinale mellom Senja og Rotaryon, som endte på 2. og 4. plass på tabellen.

En time etter, klokken 16:30, skal tabellvinner AW3 kjempe mot Nidaros for å se hvem som karrer til seg den siste finaleplassen.

Vinnerne av disse to kampene møtes så til den endelige finalen klokka 17:30 for å kjempe om tittelen som ligamester i Rocket League.

League of Legends tar scenen lørdag

Høstens sluttspill i League of Legends har blitt preget av et par problemer i siste liten.

Laget Wilderness nylig ble diskvalifisert på grunn av alvorlige regelbrudd. I tillegg valgte Rich Gang å trekke seg fra sluttspillet før sine kvartfinalekamper. Det har sørget for en litt annerledes sluttinnspurt, der begge semifinalene har utgått.

Dermed blir det et oppgjør mellom DMG, som endte serien på toppen av tabellen, og KAOS på SpillExpo 18. november klokken 10:30. De to lagene skal gjennom fem kamper kjempe om å ende på toppen av pallen.

Twitch-sendingen ledes av Julian «DogSledder» Nash som loser seerne gjennom kampen.

Counter-Strike på søndag

På messens siste dag møtes de to beste Counter-Strike 2-lagene i Good Game-ligaen. I år er det regjerende seriemester 777 som skal møte Apeks Rebels i oppgjøret. Begge lagene har flere mesterskapstitler under beltet, og har over flere år markert seg som noen av de mest profilerte norske klubbene.

Oppgjøret starter søndag 19. november klokken 11:30. På programlederfronten tropper Leon «Landor» Karlsen opp for å lede sendingen.

Nedenfor ser du timeplanen for helgen:

Les mer om Good Game-ligaen på ligaens nettsider »

Siste fra forsiden