Klart for Darkfall-beta

Klart for Darkfall-beta

Vår første sniktitt på Darkfall stammer fra mai 2002. Da var spillet et fullstendig norsk prosjekt, under produksjon hos den vesle utvikleren Razorwax.

Skumle ridedyr i Darkfall.
Skumle ridedyr i Darkfall.

Hva som har skjedd i de mange årene som har gått siden vi fikk vår første titt på spillet er det vel ingen utenom utviklerne selv som vet helt nøyaktig. Selskapet flyttet til Hellas, på flukt fra norske avgifter og kostnader, og etter hvert flyttet vi fokus over til andre store MMO-utgivelser.

Nå ser det imidlertid ut som Darkfall snart er lanseringsklart. Utviklerne har nemlig gitt ute en gigantisk video med 17 minutter med rent gameplay fra spillet.

Videoen viser ting som massive slag (både på land og på havet), beleiringer av byer, ridedyr, beleiringsvåpen, kjøretøy, magiskesystemet og mye mer. Videoen avsluttes så en lenke til Darkfall-nettstedet, hvor man kan registrere seg som betatester for spillet.

Av tekniske årsaker har vi ikke fått videoen opp på vår videotjeneste. Innen vi lykkes med dette kan du laste den ned fra det offisielle nettstedet.

Darkfall

Windows
Slippdato: 25. februar 2009
Sjanger: Massivt online
Utvikler: Aventurine
Utgiver: Aventurine

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen