Klissvåt RollerCoaster Tycoon 3-ekspansjon

Atari har nå kunngjort at de vil lansere RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! til sommeren. Her er fokus på moro i og med vann.

I RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! får du tilgang til over femti nye attraksjoner til parken din, og de aller fleste av disse har ett eller annet med det våte element å gjøre. Her nevnes blant annet vannrutsjebaner, tuber, bølgebassenger, spekkhuggershow og akvarier. Selvfølgelig får du også tilgang til en rekke nye berg-og-dalbaner.

I tillegg kan du lage avanserte laserlysshow, på samme måte som du lagde fyrverkerioppvisninger i originalspillet. Ekspansjonspakken kommer også med et nytt verktøy for design av svømmebasseng og massevis av andre vannrelaterte ting. Atari skryter også av over hundre andre objekter som kan brukes for å gjøre parken din mer interessant.

RollerCoaster Tycoon 3: Soaked! skal komme i salg i juni, og utvikles av folkene i Frontier Developments, som også stod bak originalspillet. Dessuten forteller Atari at seriens skaper, Chris Sawyer, hjelper med utviklingen.

Siste fra forsiden