Telenorligaen våren 2019 - Rocket League

Knallhard kamp om siste sluttspillplass i Rocket League

Nordavind mot Tøvpatruljen vil bestemme skjebnen til flere Rocket League-lag.

Jørgen «Jwols» Olsen.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Slik spilles niende runde av Telenorligaen

Vis mer

Kl. 20:00: Nordavind - Tøvpatruljen
Kl. 20:00: Gutta Boyz - Bamble Dreamteam
Kl. 20:00: Razzle Dazzlers - Perfect Storm
Kl. 21:00: Team Bjønnsk - Ulvespill

To måneder etter sesongstart i Telenorligaen er vi snart ved veis ende. Kun fire av de ti Rocket League-lagene tar seg videre til sluttspill, og før kveldens kamper er det tre som kjemper om den siste plassen.

Hva som skjer videre kommer i stor grad an på kampen mellom Nordavind og Tøvpatruljen. Førstnevnte har allerede sikret sin billett, og har mindre å kjempe for til tross for at laget er klart bedre på papiret.

Tøvpatruljen sitter på den svært utsatte fjerdeplassen, og vil kjempe med nebb og klør for å holde sesongen sin gående. Like bak venter Razzle Dazzlers og Ulvespill, som begge har muligheten til å ta steget opp.

Du kan følge Nordavind mot Tøvpatruljen på Twitch-kanalen til Matchpoint. Hovedkampen begynner klokken 20:00.

– Nordavind må spille på sitt verste

DISSE SPILLER FOR TØVPATRULJEN

Vis mer

Kim Alexander «kimy0» Hermansen
Casper «Sacred» Sperrevik
Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste

På spørsmål fra Gamer.no stiller Tøvpatruljen-spiller Kristian «MrKikkan» Baklid Røste seg tvilende til muligheten for avansement. Nordavind har enda ikke tapt denne sesongen, mens Tøvpatruljen har skuffet til tider.

Kristian «Mrkikkan» Baklid Røste.
Privat

– Vi er nok mellomfornøyde. Får uavgjort mot Razzle, og seier mot Ulvespill er vi fornøyde med. Men ikke fornøyde med prestasjonen vår mot Team Bjønnsk. Så en godkjent sesong av oss vil jeg si, forteller Røste.

For kveldens kamp forventer «MrKikkan» knallhard motstand, i et oppgjør som fort kan vise seg at blir for tøft.

– Vi har nok ingen sjanse, men man skal aldri si aldri.Vi må være på vårt beste og ha en god dose flaks. Samtidig må Nordavind være på sitt verste, ler Røste.

LES OGSÅ: Er dette sesongen Nordavind vippes ned fra tronen?

– Urettferdig mot de andre lagene å ikke stille opp

Les også
Anmeldelse: Rocket League

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Jørgen «Jwols» Olsen
Tormod «Reganam» Lien
Casper «Al Dente» Vissing

På motsatt banehalvdel sitter en meget avslappet Jørgen «Jowls» Olsen fra Nordavind. Som nevnt er laget allerede sikret sluttspillplass, men det betyr ikke at gutta har planer om å slippe opp på gasspedalen. Avhengig av andre resultater kan «Jwols» og kompani fortsatt miste tabelledelsen, noe de ikke har noen planer om.

Jørgen «Jwols» Olsen.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

– Bamble har vel en sjanse hvis vi taper, så det gjelder å vinne så mye som mulig. Urettferdig mot de andre lagene og ikke gjøre det, påpeker Olsen.

Selv om kveldens oppgjør tilsynelatende bare bør gå én vei, minner «Jwols» om at motstanderen stiller sterkt. Han trekker spesielt frem «Sacred» som en dyktig spiller.

– Tror de er et godt lag, men virker som de sliter litt med å spille godt over lengre perioder. Jeg spilte på lag med «Sacred» i 7-8 måneder og det er undervurdert hvor god han er, avslutter Olsen.

Siste fra forsiden