Knights of Honor

Knights of Honor er et nytt og innovativt sanntidsstrategispill fra tyske Sunflowers. Nå er den engelskspråklige demoen her.

Målet i Knights of Honor er enkelt: Å skape din egen middelalderversjon av EU, der det er du som sitter med all makten over hele Europa. De andre europeiske lederne liker imidlertid ikke tanken på å bli underlagt ditt styre, og du finner dessuten raskt ut at disse kongene er minst like ambisiøse som deg. Dermed ligger alt til rette for en heftig interessekonflikt, og den løses ikke ved hjelp av folkeavstemninger.

Knights of Honor er et sanntidsstrategispill som prøver å gå nye veier i forhold til konkurrentene. Som navnet tilsier har spillet et sterkt fokus på riddere; det er disse modige mennene som styrer provinsene dine, sikrer handelsavtaler med andre herskere og kjemper i krigene dine. Naturligvis har du ikke evig tilgang på riddere, så du må hele tiden prioritere den verdifulle ressursen de representerer.

Som andre spill i sjangeren er gameplayet i Knights of Honor todelt. I den ene delen jobber du med det å administrere kongeriket ditt. Du må utvikle byene dine, handle med andre kongeriker, bygge diplomatiske forbindelser og produsere nødvendige varer. I den andre delen får du kontroll over kamphandlingene, og her fungerer spillet omtrent som et vanlig sanntidsstrategispill.

Demoen inneholder to spillbare kongeriker (Bohemia og Skotland), en øvingsdel, et enspillerkart og to flerspillerkart (spillbare i modusene "open battlefield" og "king of towers") for opp til seks spillere. Installasjonsfilen er på 243 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden