Knus Det Hvite Hus i Act of War

Ataris nye sanntidsstrategispill lar deg ta en rekke kjente bygninger i nærmere øyesyn - før du bomber dem sønder og sammen.

Atari har kunngjort en del ny informasjon sanntidsstrategispillet Act of War: Direct Action, og en av detaljene de er stolte av er at utviklerne har laget svært nøyaktige modeller en rekke kjente bygninger, slik som Buckingham Palace, Det Hvite Hus, Capitol Hill og Presidio. Disse består hver av opp til 100 000 polygoner, og befinner seg i virtuelle gjengivelser av verdenskjente byer, som Washinton DC, San Fransico og London. Selve byene er modellert etter satellittbilder og luftfoto, for å sikre en høy grad av realisme.

Det er imidlertid ikke bare verdensbyene som får unngjelde i dette lekre strategispillet. Du får også legge afrikanske landsbyer og russiske Sovjet-byer i grus, og Atari mener at detaljrikdommen vil føre til at Act of War: Direct Action blir en troverdig og minneverdig militærthriller. Spillet er naturligvis i 3D, slik at du kan zoome deg helt inn på de eksplosive hendelsene, og hver av spillets bygninger kan ødelegges bit for bit, slik at utbombede byer virkelig ser ut som utbombede byer.

Du kan også sende både karakterer og kjøretøy inn i selve bygningene, og møblementet inne i bygningene er avhengig av hvor i verden du befinner deg. Ikke forvent bestefarsklokker i Afrika eller bongotrommer i Det Hvite Hus. Det er ikke bare bygningene som kan ødelegges; trær kan brenne ned, stridsvogner kan kjøre over telefonkiosker og andre ting, og du kan i det hele tatt gjøre svært mye skade på miljøet. Spillet inneholder også en dynamisk "fog of war" som gjør at det blir mulig å skjule seg bak objekter på landskapet.

Act of War: Direct Action utvikles av Eugen Systems og er ventet i salg til våren.

Siste fra forsiden