Koei med rollespill for Wii

Wii-spillet Opoona beskrives som et livsstilsrollespill, og ser ut til å kombinere elementer fra The Sims med mer klassisk, japansk rollespilling.

Koei har kunngjort Opoona, et rollespill for Wii. I dette spillet følger vi Opoona, som besøker planeten Landroll sammen med familien sin. Her går ting raskt galt, for begge foreldrene hans blir skadet og innlagt på sykehus, mens broren og søsteren forsvinner på mystisk vis.

Opoonas hovedperson, Opoona

Nå er det opp til Opoona å redde dagen, men først og fremst må han få en jobb. Det finnes mange ulike typer jobber, som redningsmann, idol og detektiv, og spilleren må bestemme hva Opoona skal fokusere på. Ved å gjøre en god jobb vil Opoona forbedre egenskapene sine, møte nye mennesker og låse opp nye områder av spillet.

Jo flere og dypere forhold Opoona får til andre figurer, jo flere aktiviteter får han mulighet til å delta i, noe som igjen fører til at han får nye spor og ledetråder. Underveis kan han også kjøpe nye ting og lete etter samlergjenstander, som kommer godt med i ulike situasjoner.

Opoonas verden beskrives som en sammenblanding av moderne design og fantasy, og vi får besøke en rekke spennende områder i løpet av spillet. Utenfor byene på planeten Landroll finner du store jungeler, mystiske steinlandskaper og eldgamle ruiner.

Siste fra forsiden