Kohan II: Kings of War

TimeGate Studios og Gathering of Developers har akkurat gitt ut den første traileren fra dette kommende sanntidsstrategispillet.

Kohan II: Kings of War er et sanntidsstrategispill i full 3D. Spillet foregår i den samme fantasiverdenen som de to foregående Kohan-titlene gjorde, og nå trues den av et nytt onde. Merkelige monstre blir sett om natten og folk begynner å få mistro til hverandre. Etter hvert blir denne mistroen så sterk at verdens befolkning splittes i en stor og ødeleggende borgerkrig. Det blir naturligvis din oppgave å skape orden i kaoset.

Gameplayet i Kohan II: Kings of War skal bygge videre på de samme hovedelementene som i de kritikerroste originalspillene. Utviklerne har likevel gjort en del forandringer for å gjøre spillet mer strømlinjeformet og tilgjengelig. Spillets enspillerkampanje inneholder en dynamisk historie med 25 oppdrag, fem politiske fraksjoner og seks unike raser. I tillegg til å bygge byer og kontrollere store hærer vil du, som i forgjengerne, få tilgang til heltekarakterer som er lang mektigere enn vanlige soldater.

Den nylanserte videoen varer i omtrent ett og et halvt minutt, og er på litt over 40 MB. Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden