Kok hjernen med Hot Brain

Hjernen din får den ene utfordringen etter den andre i Hot Brain for PSP.

Hot Brain er et spill i den nye, populære "trim hjernen"-sjangeren. Her serveres vi en rekke puslenøtter som må løses innen tiden går ut, og det hele har blitt designet for å øke aktiviteten og temperaturen i hjernen (forhåpentligvis ikke så mye at det begynner å ryke ut av ørene dine).

Spillet gir oss fem ulike kategorier med hundrevis av utfordringer. Kategoriene er logikk, hukommelse, matematikk, språk og konsentrasjon. Som vanlig i denne sjangeren loves vi enkle og intuitive kontroller, som gjør at alle typer spillere kan ha det moro med spillet.

Trim hjernen hver dag

Spillets kjerne er øvelsesmodus, hvor du oppfordres til å spille litt hver dag, slik at du får stimulert hjernecellene dine. Når du føler at du har blitt smartere kan du ta en test for å se hvor glup du faktisk er. Alternativt kan du spille sammen med opp til tre andre ved hjelp av trådløst nettverk.

Flerspillerdelen kommer med to moduser, "brain race" og "think tank". I "brain race" må spillerne konkurrere om å komme gjennom en serie tidsbegrensede utfordringer, mens i "think tank" må spillerne samarbeide om å øke hjernens temperatur.

Hot Brain kommer kun til PSP, og utgis av den amerikanske utgiveren Midway (som vanligvis lar Atari distribuere spillene sine i vår del av verden).

Siste fra forsiden