Telenorligaen League of Legends

Kommentator Julian Nash er imponert over Trikken

Trikken sikret sluttspillplassen med seier over Byte.

Julian «DogSledder» Nash, kommentator for League of Legends kampene i Telenorligaen
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

SLIK ENDTE ÅTTENDE RUNDE AV TELENORLIGAEN:

Vis mer

Byte 0 - 2 Trikken
Fact Revolution 1 - 1 Major Militia
Nordavind DNB 2 - 0 DreamZ eSport
Riddle Esports 2 - 0 Team Singularity
Celestial Gaming 2 - 0 Royal Vikings

Royal Vikings er trukket fra Telenorligaen som følge av at de ikke møtte til kamp i kveldens runde. Dette får ringvirkninger ut ifra at lag som tidligere hadde vunnet mot dem, eller gått uavgjort, mister disse poengene.

LES OGSÅ: Hovedkampen endres - Royal Vikings stiller ikke lag

På grunn av dette har Byte mistet tre poeng og gikk fra en delt åttende plass, til nesten sikkert nedrykk. Andre konsekvenser av dette er at Fact, som hadde muligheten til å gjøre en siste innspurt for å kvalifisere seg til sluttspill, ikke lenger kan det, da deres niende og siste kamp hadde vært mot Royal Vikings.

Slik ser tabellen ut etter åttende runde.
Gamer.no

Med dette så er de fire sluttspill-lagene avgjort, og de er som følger: Nordavind, Celestial, Riddle og Trikken. Da blir det spennende å se hvem av de lagene som sikrer seg førsteplassen etter niende og siste runde av Telenorligaen.

Stor forskjell fra fjorårets Trikken

Kjetil «OriginalBruiser» Martiniussen roser lagkameratene sine
Privat

I vår spådomsartikkel ble før vårsesongen var i gang, ble Trikken plassert på en sikker sjetteplass. Mot alle odds har de klart å skaffe seg uavgjort mot alle topp-lagene, og tre seire i tillegg, og derfor ikke tapt en eneste runde. Kjetil «OriginalBruiser» Martiniussen, top-laner for Trikken, mener at grunnen til dette er at de har sterke individuelle spillere.

– Det er fordi vi har ett utrolig godt lag. Trikken sine styrker ligger hovedsakelig i bot-lanen vår, og «WaldanHolmes», jungelen vår. De er veldig stabile spillere, og klarer alltid å fremme ledelser og unngå å dø unødvendig, sier Martiniussen før han fortsetter.

– «YupWulf» er også svært stabil, og har mye ekspertise fra tidligere sesonger. «WaldanHolmes» tok sitt tidligere lag, Air-Esports, på ryggen og fikk dem til sluttspillet i forrige sesong, og «YupWulf» har selv klart å spille seg til finalen. Nå har de klart det igjen, i et helt nytt lag, som spilte sammen for første gang i denne vårsesongen.

DISSE SPILTE FOR TRIKKEN

Vis mer

Kjetil «OriginalBruiser» Martiniussen (Top)
Henrik «Waldan» Bratlie (Jungle)
Andreas «Yupwulf» Brustad (Mid)
Alex «Mirbs» Holmin (ADC)
Tim «Lannister» Larsson (Support)

I fjorårets sesong så tapte Trikken alle kampene. Det må ha vært en hard lærepenge for laget, siden de i år gjør det stikk motsatte - altså å gå ubeseiret. På spørsmål om Trikken sin prestasjon, svarer Martiniussen.

– Hvis du ser på Trikken sin forrige sesong, så har vi tatt et ganske stort steg og imponert. Jeg synes også det er bra at vi klarer å spille så godt i sammen som et lag der vi i utgangspunktet var et lag som hentet inn to gamle Telenorliga spillere, to svensker fra Swedish Esport League, og jeg som spiller min første sesong i første divisjon.

Les også
– Norge ligger ganske langt bak resten av verden

LES OGSÅ: Slik vurderer vi lagene før vårsesongen av League of Legends

– Personlig er jeg ikke bekymret for nedrykk

Erlend «Dragonshrek» Steinnes er ikke bekymret for nedrykk
Privat

Selv om det kanskje var en fordel for noen av lagene at Royal Vikings ble trukket, er det negativt for andre. Byte mister tre av sine fem poeng, og står derfor i stor fare for nedrykk. Erlend «Dragonshrek» Steinnes er selv ikke bekymret for nedrykk.

– Jeg tror« Satizfy» fra Royal Vikings tross alt er glad for at vi mister tre poeng, selv om det betyr at de måtte ryke fra ligaen. Personlig er jeg ikke bekymret for nedrykk, jeg har spilt mot Celestial mange ganger før og det er en kamp vi kan vinne. Det er ganske jevnt hvem som vinner i treningskamper mellom oss. Når vi spiller bra holder vi med de beste lagene i ligaen, selv om det kanskje ikke har sett sånn ut denne sesongen. Denne uken kommer vi til å bruke mye tid på å forberede oss, og jeg stoler på at laget mitt vil gjøre alt for å vinne.

Etter en tøff kamp en, slo Byte veldig sterkt tilbake i kamp to. Byte ledet med ni drap mot fire før Trikken kom seg på sporet igjen.

DISSE SPILTE FOR BYTE

Vis mer

Erlend «Dragonshrek» Steinnes (Top)
Christoph «Crambit» Kohns (Jungle)
Magnus «Arceus» Hilsen (Mid)
Elias «Furyx» Furnes (ADC)
Lars «Agnar» Ekker (Support)

– Trikken hadde bedre oversikt på kartet enn oss, og vi endte opp med å spille reaktivt. Selv om vi hadde en sterk Irelia, trengte vi flere «items» på Vayne. Samtidig fikk jeg smake i side-lanen og kunne derfor ikke følge Camille da hun spankulerte rundt på kartet. Vi valgte også en svak jungel-helt i motsetning til Trikken, og det var derfor vanskelig å få tatt noen betydelige strukturer.

Veldig imponert over Trikkens fremvisning

Julian «DogSledder» Nash, kommentator for League of Legends-kampene, er veldig imponert over kampen Trikken spilte søndag kveld.

Julian «DogSledder» Nash, kommentator for League of Legends-kampene i Telenorligaen
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

– Trikken er litt frem og tilbake til tider, men har gode individuelle egenskaper. De spiller også bra rundt syn-kampen på kartet og strategi, så jeg er veldig imponert over kampene de spilte idag.

Nash mener også at Byte har sine perioder der de spiller bra.

– Byte har lyspunkter, og har til tider fantastiske angrep, men de har fortsatt et stykke igjen å gå før de kan kjempe på lik linje med de øverste på tabellen, avslutter Nash.

Siste fra forsiden