Kommersiell Garry's Mod på Steam

Den første kommersielle versjonen av Garry's Mod blir snart lansert på Steam.

Garry's Mod er en modifikasjon for Half-Life 2 som tillater brukerne å manipulere forskjellige objekter og leke seg med spillets innebygde fysikkmotor. Modifikasjonen har blitt svært populær hos kreative gamere, og har blant annet blitt brukt til å lage flere "Youtube-klassikere".

Nå har Valve og Garry Newman kunngjort at den første kommersielle versjonen av Garry's Mod blir tilgjengelig for nedlastning fra Steam i morgen, altså den 29. november. Den nye versjonen kommer med en haug av nye verktøy (som vinsjer, hydraulikk og sveveballer), en ny "spawn"-meny og noen nye "post processing"-effekter.

Garry Newman forteller at en av de beste tingene med Steam er at han kan oppdatere modifikasjonen sin ofte, noe han planlegger å gjøre. Vi kan med andre ord forvente massevis av nye verktøy og annet stoff i tiden som kommer.

For at modifikasjonen skal fungere må du ha et Source-basert spill installert. Garry's Mod blir tilgjengelig i to pakker - en som kommer med både Garry's Mod og Counter-Strike: Source, og som koster 24,95 dollar (157 kr), og en som kun kommer med Garry's Mod, og som koster 9,99 dollar (62 kr).

Siste fra forsiden