PlayStation 5

Komplett: – 31. desember ny foreløpig leveringsdato for PlayStation 5

Butikken håper imidlertid å få ut forhåndsbestillinger før den tid.

Sony, Mikkjell Lønning/Gamer.no

Mange som forhåndsbestilte PlayStation 5 i fjor ble møtt med den triste beskjeden om at konsollen trolig ikke ville leveres før i mai 2021. Nå varsler Komplett.no at denne datoen sklir ut, og en ny foreløpig leveringsdato er satt til 31. desember 2021.

Komplett sendte ut følgende brev til de som har forhåndsbestilt PlayStation 5.
Mikkjell Lønning/Gamer.no

I et skriv til kunder som venter på sin PlayStation 5 forklarer nettbutikken at det fortsatt er vanskelig å få tak i konsoller fra Sony. Det påpekes at nyttårsaften ikke er en reell leveringsdato, og at håpet fortsatt er å få ut alle forhåndsbestillingene før utgangen av året.

– For alle bestillinger som ikke dekkes av de neste bekreftede leveransene, vil 31. desember 2021 derfor stå som ny foreløpig leveringsdato. Dette er ikke din reelle nye leveringsdato, og det betyr ikke at du får Playstationen din mot slutten av året. Vi håper å ha levert alle forhåndsbestilte konsoller i god tid innen det.

– Beklager

Kommunikasjonsdirektør i Komplett, Kristin Hovland, forteller til Tek.no at butikken er fortvilet over både leveringssituasjonen og den upresise informasjonen Komplett får fra sin leverandør. Hovland beklager også overfor kundene som nå blir nødt til å vente enda lenger.

Tek.no melder videre at Elkjøp vil fortsette med sine loddtrekninger for hvem som får kjøpe PlayStation 5. Butikken forventer å få inn et nytt parti tidlig i mai, forteller gamingsjef Nils Martin Øyo.

Siste fra forsiden