Kongen av pop vender tilbake

... men på en helt annen planet.

For kort tid siden ble det kunngjort at Move- og Kinect-utgaven av Ubisofts Michael Jackson: The Experience er utsatt til 2011. Nå meldes det at et Jackson-MMO er underveis.

Planet Michael skal lanseres i løpet av 2011, og er en virtuell onlineverden viet til Michael Jacksons liv og musikk. De ulike områdene i spillet skal være inspirert av Jacksons tekster, og foreløpig er disse to skjermbildene alt vi har fått klørne i:

Spillet er mikrotransaksjonsbasert og vil bli gratis å laste ned. For ekte penger kan du for eksempel kjøpe deg rød paljettjakke eller hansker til avataren din. Det skal også bli mulig å donere penger til veldedighet gjennom spillet.

Planet Michael skal utgis av SEE Virtual Worlds og bli en del av Entropia-universet. SEE planlegger å lansere en ny planet hver tredje måned etter lanseringen av Planet Michael, og spillerne kan blant annet vente seg kloder med sports- og filmtema. Martin Biallas i SEE tror derimot ikke det vil være mange andre musikkartister som har tyngde nok til å få sin egen planet.

Entropia-universet utvikles av svenske Mindark og benytter seg av Crytek's Cryengine 2. Det er foreløpig noe usikkert hva spillet vil gå ut på, men i steden for å dreie seg om vold og slåssing skal spillerne kunne dra fordeler av å bruke sang og musikk i ulike situasjoner.

(Kilder: Techradar.com, Big Download, Wired)

Les også: Fortsatt ikke samarbeid over nett
Les også: SNIKTITT: Littlebigplanet 2
Les også: FØRSTEINNTRYKK: Age of Conan: Rise of the Godslayer

Siste fra forsiden