KONKURRANSE: Nå kan du åpne årets siste kalenderluke
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/Inga Ivanova)

Julekalender 2014 - luke 24

Nå kan du åpne årets siste kalenderluke

Vi avslutter julekalenderen med å gi bort nok en konsoll.

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjorde naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender var fylt til randen av kule premier som vi delte ut hver dag frem til julaften. Vi røpte ingenting før lukene faktisk ble åpnet, men bød et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Wii U og tre spill

Vinneren av dagens luke får en Wii U Premium Pack med New Super Mario Bros. U og New Super Luigi U.
Vinneren av dagens luke får en Wii U Premium Pack med New Super Mario Bros. U og New Super Luigi U. (Bilde: Nintendo)
I tillegg legger vi ved Super Smash Bros. for Wii U.
I tillegg legger vi ved Super Smash Bros. for Wii U. (Bilde: Nintendo)

Nå er vi kommet til veis ende. Det er julaften, og den siste premien opp av sekken vår er en Wii U med plattformspillene New Super Mario Bros. U, New Super Luigi U og slåssespillet Super Smash Bros.

Nintendos siste stuekonsoll har et stadig mer spennende og unikt spillutvalg, som Bayonetta 2, Mario Kart 8, Super Mario 3D World, Pikmin 3 og The Legend of Zelda: Wind Waker HD, og maskinen skiller seg fra konkurrentene med sin trykkfølsomme GamePad med innebygd skjerm. Det åpner for nye måter å spille på, både alene og i flerspiller, og gjør det også mulig å spille uten å bruke TV-en.

Plattformspillet New Super Mario Bros. U gir deg tradisjonell, sideskrollende plattformhopping for opp til fire deltakere. Dette er Super Mario slik du husker det fra SNES-tiden, bare bedre, mer fargesprakende og større.

I det nedlastbare spillet New Super Luigi U er det den grønnkledde broren som tar all oppmerksomheten. Her har Nintendo gjort de 82 banene fra New Super Mario Bros. U kortere og vanskeligere, og målet er å komme seg gjennom på under 100 sekunder.

Super Smash Bros. Wii U er et uortodoks slåssespill der en rekke kjente Nintendo-figurer, som Mario, Zelda, Link, Star Fox, Kirby og Samus, slår hverandre helseløse. I dette nyeste spillet kan opp til åtte spillere skape kaos ved å utfordre hverandre samtidig. Kjernemekanikken vi husker fra 90-tallet er der enda, men det hele er mer raffinert og polert.

New Super Mario Bros. U er plattformhopping på sitt aller beste.
Fire venner kan spille sammen i New Super Mario Bros. U. (Bilde: Nintendo)

Slik deltar du i trekningen

For å være med i trekningen av konsollen og tre spill må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Konkurransen ble avsluttet to. 25. des. 00:00.

  1. Hvor mange år fylte Nintendo i år?
  1. Hva var kodenavnet til Wii U under utviklingen?

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen