KONKURRANSE: Se hva som skjuler seg bak luke nr. 9
Konkurranse
(Foto: Shutterstock/YanLev/Gamer.no)

Se hva som skjuler seg bak luke nr. 9

Vi har en ny premie på lur.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Spesialkontroller

I dag kan adventskalenderen by på en Xbox One-kontroller i premie. Faktisk snakker vi her om en spesialutgave av den populære kontrolleren, kalt Xbox One Sport Blue. 

Xbox One Sport Blue Special Edition-kontroller. Foto: Microsoft

Kontrolleren har et blått design med metallutforminger og et gummibelagt grepsområde, noe som gir en annen håndfølelse enn de typiske glatte Xbox One-kontrollerne. Den er trådløs, og støtter Bluetooth, og kan svært lett settes opp med Windows 10, Xbox One og andre Bluetooth-enheter. Som med alle Xbox One-kontrollere er det også en 3,5mm minijack-utgang, som støtter alle headsett med en slik plugg. 

Premien er levert av Microsoft.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Konkurransen ble avsluttet ti. 10. des. 00:00.

  1. Hvilket kallenavn har den kommende Xbox-konsollen, som er forventet sent 2020?
  1. Hva heter spilltjenesten til Xbox, som lar deg laste ned og spille et utvalg av spill?

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen