KONKURRANSE: Vi åpner dagens julekalender
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/fotohunter/Gamer.no)

Julekalender 2015 - luke 17

Vi åpner dagens julekalender

En bjørn, en fugl og en god dose kjøring og action.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Superpakke til Xbox One

I dagens luke venter en god dose Microsoft-publiserte spill.

Forza Motorsport  6.
Forza Motorsport 6. Bilde: Microsoft

Vi håper å ha noe for en hver smak her, og hvis du er glad i kjøring vil kanskje Forza Motorsport 6 falle i smak. Vår anmelder likte det i hvert fall, og mener det er et av de beste spillene i serien, med bunnsolid kjørefølelse og imponerende grafikk.

Gears of War: Ultimate Edition.
Gears of War: Ultimate Edition. Bilde: Microsoft

Er actionspill mer din greie kan kanskje det mest essensielle skytespillet til Xbox, ved siden av Halo, være av interesse. Gears of War: Ultimate Edition er en oppussing av det originale spillet til Xbox 360 fra 2006.

Rare Replay.
Rare Replay. Bilde: Microsoft

Den gang da sa vår anmelder at det var en lett versjon av frustrasjon som breiet seg om ham når han måtte kjempe for å finne noe negativt å si om spillet. Full pott ble det på spillet den gang, og den oppdaterte grafikken til Xbox One blåser liv i spillet og gjør det relevant igjen.

Lunar White Wireless Xbox One kontroller.
Lunar White Wireless Xbox One kontroller. Bilde: Microsoft

Med siste spill i premiepotten samler Rare Replay nesten alt Rare har gjort de siste 30 årene. Alt fra Lunar Jetman og Battletoads til Banjo Kazooie og Jet Force Gemini. Nintendo eier Rare-utviklede spill som Donkey Kong Country-serien og Donkey Kong 64, så de spillene mangler selvsagt i samlingen. Fortsatt, dette er en solid pakke viktige spill du helst vil ha i repertoaret ditt.

Men hva er vel spill uten en god kontroller å spille på? Til slutt legger vi med en Lunar White Xbox One-kontroller i pakken. Denne håndkontrolleren har impuls-triggere og svært responsive stikker, samt 3.5 millimeter stereo-inngang til hodetelefoner og en passform som glir fint inn i de fleste håndflater.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Konkurransen ble avsluttet to. 17. des. 23:59.

  1. Hva het spillutvikleren Rare før de skiftet navn til Rare?
  1. Gears of War-skaper Cliff Bleszinski var mest kjent for et todimensjonalt plattformspill på 90-tallet. Hva het det spillet?

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen