Konsollbiljard fra Sega

Sega har kunngjort World Snooker Championship 2007 til PS2, PS3 og Xbox 360. I tillegg jobber de med World Snooker Challenge for PSP.

Sega Europe har nå fortalt at de vil lansere World Snooker Championship 2007 til PS2, PS3 og Xbox 360. Forgjengeren kom også til PC, men PC-eiere ser dessverre ut til å måtte se langt etter 2007-versjonen (i alle fall for øyeblikket). Spillet kommer med 104 av verdens beste spillere og ti offisielle mesterskap (realistisk modellert etter 2007-sesongen).

I tillegg til snooker får vi selvfølgelig mulighet til å spille vanlig biljard. Spillet kommer med flere variasjoner av dette populære spillet (som 8-ball og 9-ball), og ti offisielle biljardmesterskap samt en haug av verdens beste biljardspillere. Dessuten får vi en "trickshot"-konkurranse, hvor du kan utføre de mest utrolige mesterstykker.

Spillet kommer også med noe som heter "golden cue"-modus, som gir deg mulighet til å veksle mellom snooker og biljard i samme kamp, om du skulle ønske det. Ellers loves vi mer nøyaktighet i forhold til plassering av baller og flere muligheter i forhold til det å lage egne spillere. Lanseringen av World Snooker Championship 2007 vil finne sted til høsten.

Sega har også kunngjort World Snooker Challenge 2007 til PSP, og også dette spillet vil lanseres til høsten. Det fortelles imidlertid ikke hva som skiller PSP-spillet fra de øvrige spillene. Alle versjonene utvikles av Blade Interactive.

Siste fra forsiden