Konsollversjoner av Spore bekreftet

GameSpy har intervjuet Will Wright om Spore, og han bekreftet blant annet at spillet kommer til konsoll.

Nettstedet GameSpy kjørte nylig et intervju med Maxis-legenden Will Wright, og her fikk vi klarhet i en del ting rundt lanseringen av det svært spennende spillet Spore. Først og fremst fortalte Wright at han regner med at spillet kommer i april eller mai neste år, og at dette definitivt er det siste året Spore blir vist på E3.

Dessuten bekreftet han ryktene som har gått rundt konsollversjoner av spillet. Han fortalte at Maxis jobber med versjoner til alle alle plattformer - inkludert mobiltelefoner. PC-versjonen kommer imidlertid først, og det kommer selvsagt til å være en del forskjeller mellom versjonene til de ulike plattformene.

En annen spennende sak som ble nevnt i intervjuet var at Maxis og Bullfrog (det første hjemmet til Lionhead-sjefen Peter Molyneux) var svært tett på å bli slått sammen for flere år siden. Gamere kan bare drømme om hva som hadde skjedd med Will Wright og Peter Molyneux under samme tak, men dessverre ble sammenslåingen skrinlagt av forretningsmessige grunner.

Begge studioene ble til slutt kjøpt opp av EA, og mens Maxis fortsatt eksisterer internt i EA, ble Bullfrog nedlagt for lenge siden.

Siste fra forsiden