Konspirasjoner og masseødeleggelsesvåpen

Oxygen Interactive har kunngjort at de vil gi ut Conspiracy: Weapons of Mass Destruction, et førstepersons skytespill fra Kuju Entertainment.

I Conspiracy: Weapons of Mass Destruction følger vi den tidligere Secret Service-agenten Cole Justice (eh?) på hans siste oppdrag for staten. En organisasjon som tidligere jobbet under statlig ledelse har nå gått under jorden, og er i ferd med å produsere masseødeleggelsesvåpen for å selge disse til høystbydende terrorister. Dette må noen sette en stopper for, og denne jobben er det Cole Justice som har fått.

På sin vei gjennom de fem store områdene spillet består av vil Cole få bruke våpen som pistoler, maskingevær, SMG-er, granatkastere og snikskytterrifler. Spillet foregår blant annet i en hemmelig base i meksikanske Aztekerruiner og militære øvelsesområder innenfor den arktiske sirkelen.

Spillet bygger på motoren som ble utviklet i forbindelse med Warhammer: Fire Warrior. Vi håper bare at Kuju Games har lært litt av kritikken (les: slakten) de fikk for Fire Warrior, og at de ikke gjentar de samme feilene i Conspiracy. Tidligere har selskapet blant annet stått for Microsoft Train Simulator, så vi vet de kan lage gode spill. Conspiracy kommer til Xbox, PS2 og PC i mars.

Siste fra forsiden