Kontroversielle Manhunt får etterfølger

Rockstar er ikke redde for å skape reaksjoner – nå har de kunngjort at det ultravoldelige Manhunt får en etterfølger.

Det brutale snike/actionspillet Manhunt skapte sterke reaksjoner i flere kretser da det kom på markedet for et par år siden, og mange tvilte på at det noensinne kom til å få en oppfølger. Nå er det imidlertid klart at en etterfølger er på vei, og denne kommer til sommeren.

Bilde fra forgjengeren på PS2

Manhunt 2 lanseres til PS2, PSP og Wii, og er under utvikling hos Rockstars nystartede London-studio (sammen med Rockstar Toronto, som tar seg av Wii-versjonen). Rockstar-sjef Sam Houser forteller at Manhunt 2 vil holde seg tro mot det originale snike-konseptet, samtidig som utviklerne fokuserer på videreutvikle spilldesignen og historiefortellingen.

Det første Manhunt-spillet omhandlet et slags ekstremt realityshow, hvor en dødsdømt fange fikk mulighet til å vinne sin frihet ved å brutalt henrette gjengmedlemmer og kriminelle, mens handlingene hans ble filmet. Rockstar har ikke fortalt noe om historien i etterfølgeren.

Rockstar har heller ikke sagt noe om hva som eventuelt kommer til å skille de ulike versjonene. Med tanke på at Wii-versjonen utvikles av et eget studio, er det naturlig å tro at den vil benytte seg av Wii-kontrollerne på en eller annen spennende måte, men vi må nok vente til Rockstar kommer med mer informasjon før vi får vite hvordan.

Siste fra forsiden