Kontroversielt spill fra Nagual Games

I det GTA-inspirerte Dealer: Chronic, Pills & Coke får du rollen som narkolanger og hallik.

Dealer: Chronic, Pills & Coke er et tredjepersons actionspill for PS2, Xbox og PC. Spillet ser ut til å være inspirert av GTA-serien, og foregår i en storby med massevis av kriminalitet. Målet er å tjene penger ved å utføre diverse ulovlige og umoralske oppdrag, enten til fots eller i en av spillets 40 ulike biler. Disse pengene kan du bruke til å bygge ditt eget narkoimperium eller drive ditt eget horehus.

Dealer lover en historie fylt av narkotika, vold og sex, et fritt gameplay og en realistisk storby. Spillet inneholder ti ulike narkotiske stoffer som spillkarakteren kan selge eller bruke, og alle vil ha ulike effekter på spillkarakteren. Det å blande narkotiske stoffer kan føre til potensielt farlige sideeffekter, og bruk av de forskjellige stoffene vil også lede til avhengighet, noe som ikke kan være særlig positivt. Overdose er også noe som bør unngås.

I tillegg loves massevis av våpen, førti timers gameplay, flerspiller og avansert kunstig intelligens. Det store spørsmålet er naturligvis hvorvidt noen internasjonale utgivere vil satse på et såpass kontroversielt spill (og om Sony og Microsoft godtar at spillet lanseres for plattformene deres). Nagual Games har i alle fall ikke sikret seg noen utgivelsesavtale enda.

Siste fra forsiden