Kooperativ action fra folkene bak Hitman

Nå har Eidos kommet med den offisielle kunngjøringen av det neste spillet til utviklerne av Hitman-serien

Kane & Lynch: Dead Men er et historiedrevet actionspill hvor vi følger to menn som begge sitter på "death row" og venter på å bli henrettet. Den ene er en leiesoldat, mens den andre er en psykopat, og sammen legger de ut på en voldelig og kaotisk reise. De to hovedpersonene har et problematisk forhold til hva som er rett og galt, og de hater hverandre som pesten.

Likevel må de samarbeide, og dette er et sentralt tema i spillet, etter som gameplayet er fullstendig kooperativt. Spillet blir et eksplosivt tredjepersons actioneventyr med et intuitivt kommandosystem og tungt befolkede, ødeleggbare spillmiljøer.

Eidos forteller at spillets historiedrevne gameplay ikke hadde vært mulig på tidligere generasjoners maskinvare, og at kraften til Xbox 360 og PC tillater dem å dykke dypere i en verden av guffen realisme. Lanseringen av Kane & Lynch: Dead Men vil finne sted i 2007, og Eidos utelukker ikke at det kommer til andre plattformer etter hvert.

Ellers fortelles det ikke særlig mange detaljer om spillet, men Eidos påpeker at de danske utviklerne i IO Interactive har en suksessrik bakgrunn, og at de er sikre på at gamere kan se frem til et spill som holder den absolutt høyeste kvalitetsstandarden.

Siste fra forsiden