Koreansk MMO til vesten

Codemasters har fortalt at de bringer det koreanske MMO-spillet Rising Force Online til europeiske farvann.

I Rising Force Online (eller RF Online, som det også kalles) kjemper tre mektige raser om kontroll over et gruvesystem som er den eneste kjente kilden til et svært sjeldent og svært viktig mineral. Det hele foregår i ev verden hvor teknologi lever side om side, og de tre ulike rasene benytter seg av svært ulike midler for å knuse motstanderne.

Bellato satser i hovedsak på mekanikk, og kan også benytte seg av kamproboter. Cora benytter seg mest av magi, og kjemper ellers med sverd og andre nærkampvåpen. Accresierne er kyborger som kun benytter seg av futuristisk teknologi for å overleve. Rising Force Online kommer med et avansert rangsystem som tillater dedikerte spillere å få stor makt innenfor rasen sin, og kan til og med prøve å bli hersker over hele nasjonen.

For øyeblikket vet vi ikke særlig mye om selve gameplayet i dette spillet, som utviklerne selv beskriver som et "action mmorpg", men det er forventet at Codemasters vil komme med mer informasjon om kort tid. Den koreanske utvikleren Level Up! kommer til å sette i gang en betatest i september, men om vestlige gamere får tilgang til denne er uvisst. Det offisielle nettstedet er kun tilgjengelig på koreansk.

Siste fra forsiden