Koreansk suksess til Europa

Nå kommer det populære koreanske MMORPG-spilet Sword of the New World til Europa.

Sword of the New World: Granada Espada er et fantasyrollespill fra skaperen av Ragnarok Online, et av verdens desidert mest populære massive flerspillerspill. Granada Espada foregår i en fantasiversjon av det amerikanske kontinent, kort etter at det ble oppdaget og utforsket av de europeiske kolonimaktene.

Nok et koreansk MMORPG til Europa

Spillets kanskje mest interessante element er at spillerne ikke får kontroll over sin egen figur, men sin egen familie. Ved hjelp av et system som kalles "Multiple Character Control" kan du utvikle og kontrollere tre ulike familiemedlemmer samtidig.

Ellers loves vi massevis av spennende oppdrag, et avansert kampsystem (med integrert "spiller-mot-spiller"-kamp), massevis av klasser, våpen og magiske formularer, og flott grafikk og lyd.

Ekstra innhold i vestlig versjon

Den vestlige versjonen av spillet gir oss en helt ny historie, som gir oss hundrevis av nye oppdrag. Dessuten får vi et forbedret kontrollsystem, en haug nye kostymer og en integrert øvingsdel som gjør det lettere å komme inn i spillet.

Spillet vil lanseres både i butikkene og på nettet, og du vil kunne laste ned en gratis prøveversjon om du ikke ønsker å betale før du har testet spillet. Lanseringen finner sted til sommeren, og mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden