Korsfarereventyr fra Kylotonn

Crusaders: Invasion of Constantinople tar oss med til det tredje korstoget, og middelalderens Istanbul.

Franske Kylotonn har kunngjort Crusaders: Invasion of Constantinople, et actioneventyrspill for PC og konsoll. Her foregår handlingen i det fjerde korstoget, hvor middelalderens riddere reiste ned til midtøsten for å skape trøbbel i kristendommens regi.

I Crusaders får du spille en av tre riddere, og målet er å erobre Konstantinopel (som heter Istanbul i dag). I løpet av spillet kan du utstyre ridderen din med over 150 våpen i ulike kategorier (som sverd, øks, armbrøst og så videre). Etter hvert som du får erfaring kan du oppgradere ridderen, og du kan også bli med i ulike fraksjoner.

Du behøver ikke å kjempe på egenhånd, og får mulighet til å rekruttere opp til fire leiesoldater som kan kjempe ved din side. På din vei mot Konstantinopel må du gjennom over 20 ulike miljøer, og i selve byen får du kjempe i og rundt kjente landemerker som Hagia Sofia.

Det fortelles ikke når Crusaders er ventet ferdigutviklet eller hvilke konsollplattformer spillet kommer til. Det ser heller ikke ut som Kylotonn har skaffet seg noen utgiver for spillet enda.

Siste fra forsiden