Krabbefiske i Beringhavet

Deadliest Catch blir spill

Krabbefiske i havet utenfor Alaska skal være verdens farligste jobb.

Deadliest Catch: Alaskan Storm er inspirert av livet til Sig, Edgar og Norman Hansen, tre brødre som til driver krabbefiske i havet utenfor Alaska. Brødrene er allerede kjent fra Discovery Channel, og nå inntar de spillenes verden.

Deadliest Catch: Alaskan Storm setter deg som kaptein på din egen krabbefiskebåt. Du kan velge mellom fem ekte båter som Hansen-brødrenes Northwestern, samt Cornelia Marie og Sea Star.

Deretter må du rekruttere og lede mannskap, og legge ut på krabbefiske i havet rundt Beringstredet. Spillet skal være både autentisk og realistisk, og kommer blant annet med fire ekte havner store kystområder.

Underveis må du ta hensyn til dårlig vær, og bølger som er så store at båten forsvinner i bølgedalene. I tillegg til den mer simulatorpregede karrieremodusen loves vi en rekke minispill, samt flerspiller over nettet.

Deadliest Catch: Alaskan Storm skal lanseres til Xbox 360 og PC, og utvikles av Liquid Dragon Software. Det er ikke klart når spillet eventuelt kommer til Europa, men på andre siden av Atlanteren lanseres det i april.

Siste fra forsiden