Global krigføring fra Battlefront

Krig igjen

Neste Strategic Command gjør hele verden til din personlige slagmark.

I den evige strømmen av strategispill lagt til andre verdenskrig kommer det nå et nytt Strategic Command. Serien har tidligere dekket deler av krigen og hypotetiske scenarioer, men i Strategic Command: WWII Global Theater får vi krige over hele verden.

Krig i India

Du kan lede en av de seks store (Storbritannia, USA, Kina, Sovjet, Japan, Tyskland), eller en av 58 mindre land. Over to hundre forskjellige historiske hendelser kan hjelpe eller stikke kjepper i hjulene for deg, og i tillegg er det over femti hendelser hvor du må velge; skal du som ledere av Storbritannia la USA opprette baser på britisk jord i bytte mot krigsskipene du har et sårt behov for?

Det loves flere forbedringer som skal la spillet skildre konflikter på en mer autentisk måte. Mer kompliserte alliansestrukturer gjør at for eksempel Tyskland erklære alle de allierte krig mens Tysklands egne allierte ikke automatisk havner i krig med dem. Som i tidligere Strategic Command-spill kan du også lage egne kart og kampanjer, og det i langt større skala enn før.

Strategic Command: WWII Global Theater har foreløpig ikke fått noen slippdato. Det er som tidligere spill i serien utviklet av Fury Software, og mer informasjon finner du på utgiver Battlefronts hjemmesider.

Siste fra forsiden