Krigen fortsetter i Red Alert 3

EA kunngjør Red Alert 3: Uprising

Uprising er en stor, frittstående utvidelse til flotte Red Alert 3.

Om du er sulten på mer av det herlig hektiske gameplayet fra Red Alert 3, kan du glede deg til mars. Da blir dukker Red Alert 3: Uprising opp på nettet.

Uprising er en omfattende utvidelse som ikke er avhengig av at du har originalspillet for å kunne spilles. Handlingen foregår etter at sovjeterne og japanerne har tapt i Red Alert 3, uten at alt er som det skal i den allierte leiren.

Spillet inneholder fire nye minikampanjer, en for hver fraksjon og en som forteller om fortiden til kommandosoldaten Yuriko. Mellom kampanjeoppdragene får vi nye videosekvenser (med både kjente og nye fjes), og i selve spillet kan vi glede oss til å kontrollere nye enheter.

Dessuten kommer kampanjen med en enspillermodus som heter Commander's Challenge, der vi kan kjempe mot ni ulike kommandører i femti unike oppdrag, hvert med sine egne regler.

Red Alert 3: Uprising har for øyeblikket bare blitt kunngjort for PC, og en nettbasert lansering. Mer informasjon om Red Alert 3 og Uprising kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden